سادگیهای خاکی رنگ
متخصصان انگلیسی با استفاده ازفرمولهای ریاضی خاص و نیز پروسهای موسوم به «کند وکاو دادهها» به وجود یک ارتباط آماری بین شخصیت، الگوی زندگی و طبقه اجتماعی افراد با روش مورد علاقه آنها برای طبخ و مصرف تخممرغ مثلا به شکل آبپز، نیمرو شل، نیمرو هم زده یا به صورت املت، پی بردند.
به گزارش روزنامه دیلیمیل، نتايج این بررسیها نشان دهنده اينست كه افرادي كه علاقه دارند تخم مرغشان را بصورت يكي از حالت هاي زير ميل كنند:
تخممرغ نیمرو با زرده شل بخورند شخصیتی خونگرم و اجتماعی دارند، موسیقیهای شاد گوش میدهند و اغلب شادتر هستند.
تخممرغ آبپز افرادی که دوست دارند تخممرغ آبپز بخورند شخصیتی بیانضباط و بیبرنامه دارند.
تخممرغ نیمرو با زرده هم زده افرادی که تخممرغ نیمرو با زرده هم زده را ترجیح میدهند معمولا محتاط تر و محافظهکارند.
تخممرغ نیمرو بعلاوه بیشتر علاقهمندان به خوردن تخممرغ نیمرو مردها و جوانترها هستند که جزو طبقه کاری ماهر به حساب میآیند.
تخممرغ هم زده همچنین افرادی که تخممرغ هم زده دوست دارند معمولا به مدیر شدن و کار کردن در سطوح بالای کاری تمایل بیشتری نشان میدهند و دوست دارند خانه شخصی داشته باشند.
املت افرادی که علاقه بیشتری به خوردن املت دارند، معمولا شخصیتی خوددار و منضبط دارند و همیشه به نظم و انضباط در خانه اهمیت بیشتری میدهند.
نظرات شما عزیزان: پنج شنبه 6 شهريور 1393برچسب:, :: 10:51 :: نويسنده : مهدخت نبوی
درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید آخرین مطالب نويسندگان |
||
![]() |